SE VCH Adagio Magic Love
"Prinze"

f. 2002-08-27

e. SUCH Airescot Sapphire Stallion
u. MultiCH Flic Flac Kiss of Love

Om Prinze »

Prinze kom till oss i juni 2003 som unghund från sin uppfödare, Adagio (S Råghammar). Det uppstod genast kärlek mellan Prinze och matte. Prinze är en otroligt social och mysig kille som älskar att vara med oavsett vart man befinner sig. Alla som träffar Prinze blir förälskade i hans underbara sätt. Prinze är väldigt vänlig, älskvärd och timid. Han stressar inte utan verkar ta det mesta med ro om det inte gäller att jaga "trasan" vill säga, för då blir han som dr Jekyll.
**********************************
2004 kom han på 2:a plats på LC årsbästalistan och det upprepades även 2006, då med en 4:e plats i listan. Han har således kvalat in för LC EM två gånger om som ordinarie samt en gång som reserv 2008.
I år 2008 är han alltså kvalificerad som 1:a reserv till LC EM i Husby, Söderköping.
**********************************
Han har 2 svenska LC CERT och 1 norskt LC CERT samt ett CACIL.
Han kan numera även titulera sig SE VCH (Svensk Viltspårschampion) efter ha avklarat 3 godkända spårprov varav ett ordinarie prov efter godkänt anlagsprov.
Prinze har även erhållit Svenska Whippetklubbens Trippelpris.
****************************************
 

Utst. CKLC cert 1LC cert 2LC cert NorgeSVCH

Prinze har licens för WhippetRace men har tävlat ganska sparsamt de senaste året eftersom vi mest satsat på LC. Han är inte jättesnabb men klarar sig bra i rejsen.
*************************************
Prinze har lämnat 2 valpkullar efter sig om totalt 10 valpar. Alla valpar har utvecklats jättefint och de är väldigt rastypiska allesammans. Valparna har blivit väldigt könspräglade. Alla avkommorna har bra temperament och är öppna och trevliga. 

Prinze ger mkt färg till sina avkommor har vi sett i resultaten. Alla hanar har även sina testiklar på plats.

 

Är du intresserad av någon av killarna för avel så kontakta mig, Lena via mail eller telefon:
07
33-547320

 Webmaster © Lena Regnault